Утеплення плоскої покрівлі пінополіуретаном

Объект компании Медиа-Пласт Украина

Утеплення плоскої покрівлі пінополіуретаном

ПРОТІКАЄ ПОКРІВЛЯ ПЛОСКИЙ ДАХ? Є рішення проблеми:
Плоский дах, досить поширене вирішення облаштування покрівлі особливо у багатоповерхових спорудах, але через недосконалість матеріалів та технологій, плоский дах особливо старих забудов, є справжньою головною біллю власників та мешканців верхніх поверхів.
Проблеми плоских дахів починаються ще на стадії облаштування ухилів та стічних воронок, а також, дуже проблемними для плоского даху стали бітумні рулонні матеріали, що постійно протікають, особливо на стиках з парапетами, димарями та іншими інженерними спорудами даху. Не витримують перепадів температур, через що тріскають та пропускають воду всередину до бетонних конструкцій. Тому ремонт плоского даху дуже дорогий, його треба ремонтувати періодично раз в 3-7 років залежно від матеріалу та кваліфікації ремонтників.
Але вже давно в Європі та інших технологічно розвинутих країнах існують набагато довговічніші та технологічніші рішення проблем плоских дахів, що не тільки справлються з гідроізоляцією, вітровими та сніговими навантаженнями плоского даху, але й забезпечують теплоізоляцію верхніх поверхів будинку та гарантовано прослужать 25-50 років. Це напилювані гідроізоляційні та теплоізоляційні матеріали, що безшовним шаром укриють конструкції та інженерні споруди плоского даху будинку від протікань та забезпечать стійкість навіть при екстремальних температурах від -60 до +90 градусів.
Консультиації щодо облаштування, ремонту чи реконструкції плоского даху за телефонами:

Реализация объекта — 2017 год
Добавлено: 29.08.2017
Идентификатор: 13358

Еще объекты

Гідроізоляція фундаменту пінополіуретаном — Медиа-Пласт Украина