У Києві офіційно відкрився п`ятизірковий готель Hyatt біля Софійської площі

У Києві офіційно відкрився п`ятизірковий готель Hyatt біля Софійської площі

У Києві 7 вересня відбулося офіційне відкриття п`ятизіркового готелю Hyatt Regency Kyiv по вул. Алли Тарасової, 5, біля Софійської площі.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі готелю.
Як зазначається в повідомленні, в готелі 234 номери (включаючи 25 люксів), обладнані за останнім словом техніки і комфорту.
У готелі також розташовані два ресторани з європейською і східною кухнею і два бари, а також lobby lounge і Regency Club® lounge - окрема площа в готелі, де подають легкий сніданок, вечірні закуски, а також представлені послуги окремого консьєржа.
Загальна площа приміщень, відведених для ділових зустрічей, становить близько 1 тис. кв. м, включаючи бальний зал площею в 371 кв. м, 8 залів для зустрічей і 3 кімнати для переговорів.
У фітнес-центрі готелю розташований спортивний зал, сауни, джакузі, великий басейн і СПА.
Автором проекту готелю Hyatt Regency Kyiv є архітектор Янош ВІГ. Розробкою генерального проекту готелю займалося німецьке архітектурне бюро Fiebiger GmBH. Інтер`єри готелю розробляло англійське агентство Hotel Design INC.
Будівництво готелю Hyatt Regency Kyiv було почато більш як десять років тому, проте було заморожено в березні 2000 року колишніми власниками.
Недобудований готель влітку 2004 року придбала девелоперська компанія «Софія Київ», домінантним акціонером якої є консорціум «Індустріальна група» (м. Київ).
У серпні 2005 року «Софія Київ» підписала угоду з інвестиційним підрозділом Світового банку» - «Міжнародною фінансовою корпорацією» (IFC) про надання їй кредитних коштів на загальну суму 29,5 млн. дол. для завершення будівництва готелю. Згідно з кредитною угодою, консорціум «Індустріальна група» виступив поручителем перед «IFC» у рамках інвестиційної програми.
Готельний оператор «Hyatt International» уклав з компанією «Софія Київ» контракт, згідно з яким готель «Hyatt Regency Kyiv» передано йому в управління строком на 15 років.
Довідка УНІАН. Всесвітня мережа Global Hyatt Corporation об`єднує 217 готелів і курортів (більш як 90 тис. номерів), розташованих у 44 країнах світу. В даний час у стадії будівництва перебуває ще 47 закладів мережі.
Готелі та курорти корпорації Global Hyatt Corporation діють під торговими марками HyattТ, Hyatt RegencyТ, Grand HyattТ і Park HyattТ.
Дочірніми корпораціями Global Hyatt Corporation є Hyatt Corporation, що здійснює управління готелями і курортами в США, Канаді і на Карибських островах, і Hyatt International Corporation, що управляє готелями в інших країнах світу. Global Hyatt Corporation також є власником компанії Hyatt Vacation Ownership, яка управляє Hyatt Vacation Club, компаній Hyatt Equities, Select Hotel Group L.L.C. (компанія володіє і керує мережею готелів AmeriSuites, Hyatt Place and Summerfield Suites), а також U.S. Franchise Systems, Inc. (яка представляє готелі Howthorn Suites і Microtel Inns Suites).
Україна стала 45-ю країною, в якій міжнародна готельна мережа «Hyatt International» здійснюватиме управління готельним бізнесом.
УНІАН
Идентификатор: 2835