У Голосіївському парку Києва в жовтні з`являться дитячі майданчики від компанії «Міськжитлобуд»

У Голосіївському парку Києва в жовтні з`являться дитячі майданчики від компанії «Міськжитлобуд»

Будівельна компанія «Міськжитлобуд» встановить в парку ім. Рильського в Голосіївському районі столиці дитячі спортивно-ігрові майданчики.
Як повідомили УНІАН у прес-службі ТОВ `Будівельна компанія `Міськжитлобуд`, урочисте відкриття дитячих майданчиків відбудеться в жовтні.
Дитячі майданчики розраховані на дітей від двох до дванадцяти років.
«Компанія «Міськжитлобуд» будує неподалік парку житловий комплекс «Голосєєво», де буде своя впорядкована дворова територія, дитячий і спортивний майданчики… Але на території (Голосіївського) парка... всього один дитячий майданчик і старі платні атракціони. Всім маленьким відвідувачам парку наша компанія дарує два сучасні майданчики», - прокоментував подію президент будівельної компанії «Міськжитлобуд» Денис КОСТРЖЕВСЬКИЙ.
Поява дитячих майданчиків стане також подарунком до Дня Голосіївського району, який відзначається наприкінці вересня.
Спортивне ігрове устаткування для дитячих майданчиків вироблене в Україні відповідно до європейських норм якості та безпеки і схвалене Міністерством охорони здоров`я України.
Довідка УНІАН. ТОВ «Будівельна компанія «Міськжитлобуд» засноване 22 вересня 1998 року. Компанія веде будівництво житла, будівництво і реконструкцію офісних приміщень; зводить об`єкти соціальної інфраструктури.
Одним з наймасштабніших проектів компанії є житловий комплекс «Голосєєво» по вул. Голосіївській, 13. Він включає три монолітно-каркасні будинки, школу-сад з басейном, паркінг і об`єкти соціальної інфраструктури (магазини, кафе, перукарня тощо).
Компанія також виступає генпідрядником в реконструкції офісного центру з прибудовою і надбудовою приміщень по вул.Жилянській, 31. Загальна площа будівництва - 8,4 тис. кв. м.
УНІАН
Идентификатор: 2940