Об’єкт незавершеного будівництва на Інститутській, 3 повністю знесуть

Об’єкт незавершеного будівництва на Інститутській, 3 повністю знесуть

Об’єкт незавершеного будівництва на вул. Інститутській, 3, у Києві буде знесений повністю знесений.
Текст відповідного розпорядження Київської міської державної адміністрації про дозвіл на знесення зазначеної будівлі розміщено на офіційному веб-порталі міської влади.
Як передає кореспондент УНІАН, згідно з документом, товариству з обмеженою відповідальністю «Історія міста», яке отримало право власності на земельну ділянку по вул. Інститутскій,3 у Печерському районі (держакт від 06.07.2007 № 02-8-00142), дозволено за рахунок власних коштів здійснити знесення недобудованого об’єкту на вул. Інститутській, 3.
Відповідальність за своєчасне та безаварійне виконання робіт покладено на директора ТОВ «Історія міста».
Рішення прийнято на виконання рішення Київської міської ради від 22.02.2007 № 178/839 «Про незавершену будівництвом будівлю на вулиці Інститутська, 3 у Печерському районі м. Києва», а також за зверненням товариства «Історія міста».
Як повідомляв, 26 квітня 2007 р. Київська міська рада за 30 млн. 807 тис. грн. продала ТОВ “Історія міста” земельну ділянку площею 1,23 га на вул. Інститутській, 3, яка у березні цього ж року була передана в оренду цьому товариству під майбутній Музей історії Києва. В рішенні зазначено, що продаж здійснюється для реконструкції, будівництва, експлуатації та обслуговування Музею історії Києва у складі адміністративно-готельного комплексу з приміщеннями громадського та торговельного призначення та паркінгами.
УНІАН
Идентификатор: 2956