Київська облрада закликає владу Києва до співпраці в питанні визначення міської межі столиці

Київська облрада закликає владу Києва до співпраці в питанні визначення міської межі столиці

Київська обласна рада закликає владу Києва до співпраці в питанні визначення міської межі столиці. Про це сьогодні під час прес-конференції в УНІАН заявив депутат Київської облради, голова тимчасової контрольної комісії з питань сприяння органам місцевого самоврядування Київської області в узгодженні меж районів і населених пунктів Київської області і меж міста Києва Дмитро ЛЕПКОВ (фракція Партії Регіонів).
Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, на сьогодні існує один легітимний документ, що визначає межі Києва щодо Київської області - рішення Верховної Ради УРСР від 1959 року. «У березні цього року облрада створила комісію з питань визначення меж Києва і Київської області, тоді як Київська міськрада так і не зробила жодного кроку в цьому напрямі», - сказав Д.ЛЕПКОВ.
Він переконаний в необхідності створення при Київраді органу, аналогічного комісії облради з питань узгодження меж районів і населених пунктів Київської області і меж міста Києва.
«Інакше, в Київській області продовжуватиметься той хаос, який існує сьогодні - землі виділятимуться невідомо ким невідомо кому», - підсумував депутат.
УНІАН
Идентификатор: 3160