У 2008 році планується розпочати підготовчі роботи з реконструкції Жулянського шляхопроводу в Києві

У 2008 році планується розпочати підготовчі роботи з реконструкції Жулянського шляхопроводу в Києві

У столиці наступного року передбачено приступити до виконання підготовчих робіт у зоні реконструкції транспортної розв`язки на Київському півкільці (Жулянський шляхопровід) у Солом`янському та Святошинському районах.
Про це йдеться в розпорядженні Київської міської державної адміністрації, текст якого розміщено на офіційному веб-порталі міської влади.
Підготовчі роботи, згідно з документом, включатимуть перекладання інженерних мереж, перенесення споруд, відселення мешканців житлових будинків, що знаходяться в зоні проведення відповідних робіт (на ділянці 12+240 км –14+360 км Київського півкільця).
В рішенні також зазначається, що роботи виконуватимуться цілодобово при обмеженні руху транспорту на ділянці виконання робіт із зайняттям існуючої проїжджої частини одного напрямку руху.
Замовником розробки проектно-кошторисної документації та виконання підготовчих робіт для реконструкції транспортної розв`язки на Київському півкільці визначено комунальне підприємство „Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва", що входить до складу комунальної корпорації „Київавтодор".
Підприємству доручено на тендерній основі визначити генеральні проектну та будівельну організації для проектування та виконання необхідних підготовчих робіт.
УНІАН
Идентификатор: 3199