КМДА оприлюднила список 107 будинків, мешканці яких сплачуватимуть квартплату збільшену лише вдвічі

BAU.ua 12 января 2007 г., 19:06

УНІАН. Київська міська державна адміністрація офіційно оприлюднила розпорядження про впорядкування розмірів квартирної плати та плати за утримання окремих типів будинків та прибудинкових територій.
В тексті документа, який надруковано в газеті `Хрещатик` від 12 січня 2007 р., зазначається що для комунальних будинків барачного типу, аварійних та ветхих з 1 грудня 2006 р. коефіцієнт підвищення розмірів квартплати та плати за утримання прибудинкових територій, встановлених розпорядженням КМДА від 19 травня 2000 р. та зареєстрованого в Київському міському управлінні юстиції, встановлено в розмірі 2,0.
Перелік будинків, мешканці яких будуть сплачувати квартплату збільшену лише вдвічі, тоді як для всіх інших житлових будинків міста вона збільшена в 3,43 раза, містить 107 адрес.
Найбільше будинків зазначеної категорії є в Шевченківському районі столиці – 42 та Подільському – 30. Згідно з затвердженим переліком у Оболонському та Голосіївському районах таких будинків по 12, у Солом’янському – 5, Святошинському – 3, Печерському – 2 і Дарницькому – 1.

Последние новости раздела