«Міттал Стіл Кривий Ріг» направить 19 млн. грн. на будівництво 150 квартир для своїх працівників

BAU.ua 17 марта 2007 г., 19:01

Адміністрація ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» 14 березня 2007 р. уклала договір на добудову і введення в експлуатацію майже 150 квартир (однокімнатних, двокімнатних і трикімнатних) у 8-поверховому будинку по Дніпропетровському шосе, 28 у Кривому Розі.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі компанії.
Як ідеться в повідомленні, на зведення цього будинку компанія направить 19 млн. грн.
Закінчення будівництва заплановане на жовтень ц.р. Планується, що працівники підприємства одержать квартири «під ключ» безплатно.
«Адміністрація підприємства послідовно виконує зобов`язання, зафіксовані в договорі купівлі-продажу 93,2% акцій ВАТ «Криворіжсталь», а також наші домовленості з профспілковим комітетом про будівництво житла для працівників ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг», - сказав голова адміністрації по кадрах і зв`язках з громадськістю компанії Франк ПАННІР.
Довідка УНІАН. Компанія Mittal Steel Germany GMBH (Німеччина) наприкінці жовтня 2005 року придбала 93,02% пакета акцій ВАТ КГМК «Криворіжсталь». 28 жовтня Фонд держмайна України і Mittal Steel Germany GMBH підписали договір купівлі-продажу.
«Міттал Стіл Кривий Ріг» є найбільшим виробником металопродукції в Україні. Комбінат спеціалізується на виробництві сталі, готового прокату, чавуну, агломерату та інших видів металургійної продукції.
Майже 90% продукції МСКР постачається на експорт.
УНІАН

Последние новости раздела