У кожному районі Києва будуть проведені громадські слухання з визначення першочергових об`єктів будівництва

BAU.ua 24 апреля 2007 г., 13:44

У кожному районі Києва будуть проведені громадські слухання з метою визначення першочергових найнеобхідніших для будівництва об`єктів.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на першого заступника голови КМДА Дениса БАССА.
«Раніше, коли об`єкти капітального будівництва включалися до Програми соціально-економічного розвитку столиці, думкою мешканців району, де мали будуватися ці об`єкти, ніхто не цікавився, і через це виникало багато проблем. Зараз, відповідно до доручення Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, ми збираємо від РДА об`єктивну інформацію з переліком об`єктів, які вкрай необхідні мешканцям», - сказав Д.БАСС.
За прогнозами столичного керівництва, переважно це будуть лікарні, дорожні розв`язки, школи, пожежні депо, тобто ті об`єкти, відсутність яких створює не лише дискомфорт, а й певну небезпеку життєдіяльності.
За інформацією Д.БАССА, у даний час проходить низка робочих нарад, на яких керівники районів, представляючи думку мешканців, вносять пропозиції по будівництву. Ці об`єкти будуть включені в середньострокову Програму капітального будівництва, розраховану на чотири роки.
Також Д.БАСС зазначив, що вже існує певний перелік об`єктів першочергової необхідності. Це реконструкція Московської площі, туберкульозний диспансер та соціальне житло.
Як повідомляв УНІАН, за попередніми підрахунками, вартість середньострокової Програми капітального будівництва становить близько 46 млрд. грн.
УНІАН

Последние новости раздела