У столиці створено головне управління капітального будівництва та розвитку Києва

BAU.ua 27 апреля 2007 г., 18:33

Київська міська рада створила головне управління капітального будівництва та розвитку Києва.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято на сесії Київської міської ради.
Згідно з документом, нове управління створено в складі виконавчого органу Київської міської ради – Київської міської держадміністрації. Воно має перебрати на себе функції замовника з будівництва об`єктів в цілому по місту та ліквідації служб замовника в організаціях та підрозділах КМДА (комунальної корпорації «Київавтодор», комунальних підприємств «Київпастранс», «Київський метрополітен» та акціонерних товариств «Київводоканал», «Київзеленбуд», а також товариства «Київгаз», комунальної організації «Київзеленбуд», в райдержадміністраціях). Новоутворене управління вирішуватиме завдання з розробки перспективних програм капітального будівництва і його розвитку, контролю за дотриманням рішень, передбачених Генпланом, організації робіт щодо здійснення комплексної забудови нових мікрорайонів тощо.
Фінансування роботи ГУ капітального будівництва відбуватиметься за рахунок коштів, що передбачаються у кошторисах на будівництво об`єктів, та відповідно до договорів, укладених управлінням з юридичними та фізичними особами на виконання функцій замовника.
Депутати своїм рішенням доручили КМДА розробити та подати на затвердження Київраді Положення про новоутворене управління та привести свої розпорядження у відповідність до цього рішення.
УНІАН

Последние новости раздела