В Києві буде реконструйовано стадіон `Авангард`

BAU.ua 21 июня 2007 г., 14:16

Київська міська державна адміністрація планує здійснити реконструкцію стадіону «Авангард» по вул. Магнітогорській,1, що у Деснянському районі.
Як повідомили УНІАН e прес-службі КМДА, за словами начальника Головного управління з питань фізичної культури та спорту Петра БУРКАЦЬКОГО, це один з найбільших стадіонів у районі. Тут займається 1,3 тис. дітей. При цьому він зазначив, що стадіон відповідає усім технічним вимогам, і на його облаштування вже витрачено 960 тис. грн. Нині, за словами П.БУРКАЦЬКОГО, тут тренується столична футбольна команда, яка поїде представляти Київ на міжнародному турнірі в Кореї.
Водночас, як зазначив П.БУРКАЦЬКИЙ, планується, що після реконструкції стадіон відповідатиме всім європейським стандартам.
Як повідомила начальник Головного управління економіки та інвестицій Марина ЛУКАШИНА, згідно з проектною документацією, на стадіоні необхідно звести приміщення для занять гімнастикою, відремонтувати трибуни, замінити покриття на стадіоні та привести до ладу міні-майданчик зі штучним покриттям.
За її словами, до 1 липня управління з питань фізичної культури та спорту має подати проект реконструкції стадіону на експертизу. Крім того, передбачено розглянути можливість залучення інвестора на цей об’єкт, зокрема для створення розвиненої інфраструктури.
УНІАН

Последние новости раздела