Київрада погодилася виставити на аукціон 14 земельних ділянок для забудови загальною площею 98,4 га

BAU.ua 27 июня 2007 г., 13:41

Київська міська рада погодилась виставити на аукціон 14 земельних ділянок в столиці для забудови загальною площею 98,4 га.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято на сесії Київради 26 червня.
Згідно з документом, для реалізації на земельних торгах затверджено 2 земельні ділянки в урочищі «Покал» загальною площею 38,3 га та 6 земельних ділянок в урочищі «Бичок» загальною площею 53,3 га.
Ще 6 земельних наділів, що виноситимуться на торги, розташовані на просп. Миколи Бажана поблизу метро «Осокорки». Їх загальна площа становить 6,8 га.
Депутати доручили профільним головним управлінням Київської міськдержадміністрації в тижневий термін подати свої висновки щодо продажу земельних ділянок або права їх оренди та забезпечити погодження відповідних проектів землеустрою. Проведення заходів, пов’язаних з організацією та проведенням конкурсів з продажу землі або права її оренди, покладено на ГУ земельних ресурсів.
Згідно з прогнозом соціально-економічних та інших наслідків прийняття даного рішення, надходження від продажу затвердженого переліку земельних ділянок очікуються в розмірі близько 1 млрд. грн.
Київрада також вчора прийняла рішення зняти з продажу на аукціоні земельну ділянку площею 0,5 га за адресою вул. Мілютенка, 5-б (рішення сесії про реалізацію з аукціону було прийнято по цій земельній ділянці 30 січня 2003 р.) Як зазначається в проекті рішення, воно прийнято, враховуючи негативний висновок головного державного санітарного лікаря Києва.
УНІАН

Последние новости раздела