Міський голова Києва ініціюватиме підвищення штрафів за несвоєчасне прибирання та вивезення сміття

BAU.ua 30 июля 2007 г., 09:54

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ ініціюватиме підвищення штрафів за несвоєчасне прибирання та вивезення сміття у столиці.
Про це, як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, міський голова сьогодні заявив на розширеному засіданні колегії виконавчого органу Київради (КМДА).
«Я дав доручення раз на тиждень звітувати мені, скільки ЖЕКів не виконують мої розпорядження і невчасно прибирають сміття. Відповідне управління постійно штрафує і ЖЕКи, і перевізників сміття, але зважаючи на те, що штрафи дуже мізерні, я звертаюся до всіх киян з проханням повідомляти про несанкціоновані смітники. Я прошу всіх звертатися до цілодобової служби допомоги мера киянам – 051. Я хочу, щоб наше місто було чистим і затишним», - зауважив міський голова.
Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ також дав доручення в терміновому порядку провести благоустрій та прибрати несанкціоновану торгівлю з Майдану Незалежності.
Для того аби вдосконалити систему вивезення сміття та підтримки благоустрою, мер наголосив на необхідності проведення спільної наради з керівниками житлово-експлуатаційних організацій та компаній-перевізників сміття.
УНІАН

Последние новости раздела