У Києві новою дорогою з’єднають вул. Олекси Довбуша з вул. Бутлерова та вул. Червоногвардійською

BAU.ua 16 сентября 2007 г., 16:00

В Києві новою автодорогою з’єднають вул. Олекси Довбуша з вул. Бутлерова та вул. Червоногвардійською.
Про це йдеться в розпорядженні Київської міської державної адміністрації, текст якого розміщено на офіційному веб-порталі міської влади.
Рішення прийнято з метою недопущення надзвичайних ситуацій враховуючи, що єдиним шляхом сполучення житлового мікрорайону „ДВРЗ` в Дніпровському районі Києва з іншими районами міста є вулиця Алма-Атинська та з метою розвитку транспортної мережі зазначеного мікрорайону.
Згідно з документом, комунальну корпорацію „Київавтодор` визначено замовником на розробку проектно-кошторисної документації виконання. Ця робота має бути проведена до кінця наступного року.
Як зазначено в документі, в складі проектно-кошторисної документації на будівництво автодороги для з`єднання вул. Олекси Довбуша з вул. Бутлерова та вул. Червоногвардійською має бути запроектувано будівництво шляхопроводу через під`їзні залізничні колії, що перетинають вул. Олекси Довбуша.
Питання звільнення території, що потрапляє під пляму забудови нового проїзду, від гаражів, огорож та споруд покладено на Дніпровську РДА.
УНІАН

Последние новости раздела