Єхануров доручив щодня видавати ордери та ключі від квартир 58 військовослужбовцям ЗСУ

BAU.ua 3 марта 2008 г., 12:33

Міністр оборони Юрій ЄХАНУРОВ поставив завдання відповідним структурним підрозділам відомства щодня видавати ордери та ключі від квартир 58 військовослужбовцям Збройних Сил України.
Про це УНІАН повідомили в управлінні прес-служби Міноборони.
У повідомленні йдеться про те, що нині триває виконання Плану-графіку забезпечення житлом військовослужбовців, затвердженого у Міністерстві.
Так, 29 лютого у Вінниці відбулася урочиста церемонія вручення ордерів військовослужбовцям місцевого гарнізону для заселення у новому 138-квартирному житловому будинку. У новобудові 59 трикімнатних, 41 двокімнатна і 38 однокімнатних квартир. 100 квартир розподілено для постійного проживання, а 38 помешкань виділено для поповнення службового фонду. Здача в експлуатацію цього будинку у Вінниці дозволила повністю забезпечено житлом військовослужбовців, які стояли в черзі з 1992 року.
Заступник міністра оборони України Надія ДІЄВА, виступаючи на церемонії вручення ордерів на квартири військовим у згаданому будинку, зазначила, що найбільша черга на житло серед військовослужбовців існує у місті Києві, Київській, Харківській, Одеській, Вінницькій, Хмельницькій та Житомирській областях. Разом з тим вона зазначила, що у регіонах, де є достатньо кваліфіковані будівельні компанії і тісна взаємодія Міністерства оборони з обласною та місцевою владою, житла здається більше.
Також Н.ДІЄВА висловила задоволення тим, що жорсткий графік вручення ордерів військовослужбовцям на сьогодні витримується.
У Міноборони також повідомили, що наприкінці минулого тижня нове житло одержали 10 військовослужбовців Донецького гарнізону, 14 – Конотопського гарнізону і 20 військових Керченського гарнізону.
Загалом від початку нинішнього року 702 військовослужбовця Збройних Сил України отримали власні та службовці оселі.
УНІАН

Последние новости раздела