«ПриватБанк» відкрив у Києві супермаркет нерухомості “Квадратний метр”

BAU.ua 10 апреля 2008 г., 20:32

9 квітня в Києві відкрився супермаркет нерухомості “Квадратний метр”. Засновником і власником мережі супермаркетів є «ПриватБанк».
Про це УНІАН повідомили в прес-службі мережі супермаркетів.
Як зазначається у повідомленні, супермаркет загальною площею 1,5 тис. кв. м розташований за адресою: проспект Перемоги, 27-а.
Супермаркет нерухомості «Квадратний метр» передбачає новий формат надання послуг у сфері нерухомості, де клієнт має можливість укласти угоду з продажу або купівлі нерухомості, не виходячи з приміщення. За принципом «єдиного вікна» в ньому працюватимуть ріелтори, банкіри, страховики, нотаріуси і реєстратори угод і права власності на нерухоме майно. У супермаркеті надаються всі банківські послуги - від кредитування до депозитних скриньок і інкасаторських послуг.
Для проведення конфіденційних переговорів у ньому існують спеціально обладнані кімнати, одна з яких має найвищий ступінь захисту: без проникнення сигналу мобільного зв`язку. У приміщенні також працює кав`ярня «Кава Тайм».
За даними керівника проекту супермаркетів нерухомості “Квадратний метр” в Україні Олексія ШАБАНА, мережа супермаркетів працює в дев`яти містах України: Маріуполі, Черкасах, Чернівцях, Луцьку, Києві, Миколаєві, Запоріжжі, Сімферополі, Харкові.
До кінця року планується відкрити супермаркети в кожному обласному центрі країни.
Довідка УНІАН. Супермаркет “Квадратний метр” надає всі послуги, пов`язані з купівлею-продажем квартир, комерційної нерухомості, земельних ділянок, будинків, “під одним дахом”.
УНІАН

Последние новости раздела