Довгий вручив активістам групи зі скасування забудови по вул. Березняківській розпорядження, яке забороняє будівництво

BAU.ua 26 июня 2008 г., 16:03

Сьогодні Секретар Київради Олесь ДОВГИЙ вручив представникам ініціативної групи з відміни скандальної забудови по вулиці Березняківській розпорядження мера, яке забороняє це будівництво.
«За дорученням Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО я вручив представникам громади розпорядження, яке забороняє будівництво на перетині вулиці Березняківської та проспекту Павла Тичини в Дніпровському районі, а також примушує відновити всі втрачені зелені насадження», - повідомив О.ДОВГИЙ.
“В цьому питанні наша позиція є послідовною. Хто б не стояв за будь-яким будівництвом, для нас інтерес громади є першочерговим і пріоритетним”, - зазначив Секретар Київради.
Він також пообіцяв представникам ініціативної групи обов`язково поставити це питання на сесії Київради, щойно будуть створені постійно діючі комісії і київська міська рада запрацює повноцінно. «Я сподіваюся, що це станеться в найближчі місяць-півтора», - додав він.
Як повідомляв УНІАН, Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ 19 червня своїм новим розпорядженням заборонив будівництво житлового будинку за адресою Березняківська, 12, де стався конфлікт між забудовником і жителями.
Довідка УНІАН. Протистояння між забудовником і мешканцями за адресою вул. Березняківська, 12 почалося в липні 2007 р. Тоді мер столиці Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ після побиття мешканців особисто відвідав цей будмайданчик і пообіцяв киянам, що рішення про відведення землі за цією адресою буде скасовано. Тоді в його присутності на виділеній компанії «Кроун» земельній ділянці було почато будівництво дитячого майданчика.
12 липня 2007 року Київська міська рада відмінила рішення про передачу земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю будівельної компанії «Кроун» для будівництва житлового будинку на вул. Березняківській, 12 у Дніпровському районі.
“Кроун” оскаржив це рішення Київради.
УНІАН
http://www.unian.net

Последние новости раздела