Черновецький підписав розпорядження про надання дозволу НСК «Олімпійський» на демонтаж окремих споруд комплексу

BAU.ua 16 июля 2008 г., 11:30

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ підписав розпорядження про надання дозволу Національному спортивному комплексу «Олімпійський» на демонтаж окремих споруд НСК «Олімпійський» на вулиці Великій Васильківській, 55 (Червоноармійській).
Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, рішення прийнято на виконання Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року та з метою створення належних умов для реконструкції головної спортивної арени столиці,
Згідно з розпорядженням, профільні служби НСК «Олімпійський» мають подати та затвердити в установленому порядку проект виконання демонтажних робіт окремих споруд на В. Васильківський, 55 та отримати ордер на виконання робіт у Головному управлінні контролю за благоустроєм КМДА.
Усі роботи повинні виконуватись згідно з Правилами виконання робіт по підземних спорудах та надземному інженерному обладнанню в місті Києві та із забезпеченням вільного проходу пішоходів на період виконання робіт.
Відповідальність на безаварійне та своєчасне виконання робіт покладено на технічного директора ДП НСК «Олімпійський» Віктора ПОНОМАРЕНКА.
УНІАН
http://www.unian.net

Последние новости раздела