У Львові на приватизацію конкурсним способом та шляхом продажу на аукціоні виставлено ряд об’єктів

BAU.ua 21 мая 2009 г., 21:50

Міська радоа виставляє ряд об’єктів комунальної власності на приватизацію конкурсним способом та шляхом продажу на аукціоні. Ухвалою Львівської міської ради затверджено перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації.

В переліку об’єктів, які підлягають приватизації є об’єкти, що пропонуються до приватизації конкурсним способом та приміщення, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.

Зокрема, конкурсним способом пропонується приватизувати:

- окремий будинок загальною площею 125,9 м.кв. адресою: м. Львів вул. Дублянська 11. Даний будинок складається з підвалу площею 60,3 кв.м та 1-го поверху площею 65,6 кв.м.,

- нежитлові приміщення 1-го поверху площею 114,1 кв.м за адресою: м. Львів вул.Джерельна 32,

- нежитлові приміщення 1-го поверху площею 98,9 кв.м за адресою: м. Львів вул. Виговського, 67.

Натомість, способом аукціону пропонується приватизувати нежитлові приміщення загальною площею 629,8 кв.м, розташованих за адресою: м. Львів, вул. Торгова, 11, у т.ч., приміщення 1-го поверху площею 164,6 кв.м., 2-го поверху - 175,9 кв.м., 3-го поверху - 186,2 кв.м, підвалу -103,1 кв.м.




У рамках передприватизаційної підготовки об’єктів управлінням комунальної власності оголошено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності на право проведення оцінки майна комунальної власності м. Львова з метою приватизації.

За результатами конкурсу буде визначено суб’єктів оціночної діяльності, які будуть здійснювати незалежну оцінку об’єктів приватизації.

Бажаючі взяти участь у конкурсі (аукціоні) з продажу об’єктів комунальної власності зможуть подавати заяви встановленої форми та документи, перелік яких затверджений рішенням виконавчого комітету №87 від 18.02.2008 із змінами та доповненнями від 28.11.2008 №1279 (опубліковано на веб-сторінці міської ради: www.city-adm.lviv.ua) після опублікування відповідних оголошень у засобах масової інформації.
http://www.city-adm.lviv.ua/

Последние новости раздела