Тернопільський міськрайонний суд зобов’язав комбайновий завод передати один із гуртожитків у власність мешканців

УНІАН. Тернопільський міськрайонний суд виніс рішення, згідно з яким один із гуртожитків ВАТ `Тернопільський комбайновий завод` має бути переданий у власність його мешканців.
Як повідомив УНІАН начальник Регіонального відділення Фонду державного майна Михайло ШКІЛЬНЯК, суд задовольнив позов прокурора міста на користь мешканців гуртожитку, що розташований по вул. К.Савури, 7, до ВАТ `Тернопільський комбайновий завод`.
Після розгляду справи по суті, в остаточному вердикті суд визнав неправомірним включення гуртожитку під час приватизації підприємства до статутного фонду ВАТ і прийняв рішення виключити гуртожиток зі статутного фонду заводу, зобов’язавши ВАТ `Тернопільський комбайновий завод` виконати взяті на себе зобов’язання щодо передачі квартир гуртожитку у власність його мешканців.
Як повідомляв УНІАН, на вчорашній позачерговій сесії депутати Тернопільської міськради прийняли звернення до прокуратури з вимогою ініціювати судові позови щодо вилучення зі статутного фонду Комбайнового заводу усіх п’яти гуртожитків.
Идентификатор: 1000