На вулиці Рейтарська у Києві побудують новий житловий комплекс

УНІАН. У Шевченківському районі Києва, на вул. Рейтарська 17-19 побудують новий житловий комплекс з приміщеннями громадського значення.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято депутатами Київської міської ради на засіданні сесії 8 лютого.
Згідно з прийнятим рішенням, для будівництва житлового комплексу товариству з обмеженою відповідальністю `НПВ-Констракшн` відведено в оренду на 5 років земельну ділянку площею 0,17 га.
У складі проекту будівництва компанія має передбачити всі необхідні для населення об’єкти соціальної сфери.
ТОВ `НПВ-Констракшн` зобов’язано передати Головному управлінню житлового забезпечення 12% загальної площі комплексу та сплатити до цільового фонду бюджету Києва на розвиток житлового будівництва 5% витрат з будівництва загальної площі комплексу.
Цим же рішенням Київради вважається таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Київради депутатів трудящих від 1977 р. `Про відведення Спілці письменників України додаткової земельної ділянки по вул. Рейтарській, 15 в тимчасове користування та реконструкцію трансформаторної підстанції /ТП-42` через те, що не було виконане в установленому порядку.
Идентификатор: 1009