Київрада передала понад три га землі на Оболоні під будівництво автоцентру

УНІАН. Київська міська рада передала в оренду АТ `Українська автомобільна корпорація` земельну ділянку загальною площею 3,09 га на Московському проспекті, 22 (Оболонський район) для будівництва та обслуговування демонстративно-торговельного центру з комплексом супутніх послуг.
Як передає кореспондент УНІАН, рішення про передачу в оренду зазначеної земельної ділянки було прийнято на сесії Київради 8 лютого.
Згідно з рішенням, на відведеній землі також планується влаштувати гостьову автостоянку та автозаправний комплекс.
Відповідно до прийнятого рішення, земельна ділянка площею 0,54 га (з усієї загальної площі), що лежить в межах `червоних ліній` і на якій планується спорудити автостоянку, передана в користування на 5 років; земельна ділянка площею 0,29 га, на якій відкриється автозаправний комплекс - в оренду на 1 рік; 1,77 га землі під майбутній демонстративно-торговельний центр – в оренду на 3 роки та 0,49 га – на 1 рік.
Останнім рішенням Київради визнано таким, що втратило чинність, рішення столичної міськради від 1976 р. `Про відведення земельної ділянки Київському обласному виробничому об’єднанню `Київавтотехобслуговування` під будівництво станції техобслуговування та відкритої платної стоянки автомашин`.
Крім того, 8 лютого на своєму засіданні сесія Київради цьому ж товариству відвела земельну ділянку загальною площею 0,3 га, з яких 0,08 га – в межах `червоних ліній`, на Харківському шосе, 179 (Дарницький район) для влаштування гостьової автостоянки під станцією технічного обслуговування автомобілів. Згідно з прийнятим рішенням, земля передана в оренду на 1 рік.
Идентификатор: 1013