КМДА оголосить конкурс серед інвесторів для будівництва житла ще на 4-х ділянках

КМДА оголосить конкурс серед інвесторів для будівництва житла ще на 4-х ділянках

УНІАН. Київська міська держадміністрація оголосить конкурс із залучення інвесторів для будівництва житла, у тому числі для постраждалих від афери `Еліта-Центру`, ще на 4-х земельних ділянках.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні інвестиційної комісії, до складу якої входять депутати Київради, представники головних управлінь КМДА, які займаються будівництвом та виділенням землі під забудову, а також представники постраждалих від дій `Еліта-Центру`.
Будівництво житла, згідно з цим конкурсом, передбачається провести за адресами: вул. Драгоманова, 40, вул. Хорольська, 1-а, вул. О.Бальзака (Польова) і вул. Ревуцького, 7-в.
В інтерв’ю журналістам в.о. заступника голови КМДА Віталій ЖУРАВСЬКИЙ повідомив, що проведення конкурсу триватиме 30 днів. Він оголошується для усіх компаній не лише з України, але і з країн СНД. Після цього, тобто наприкінці березня, ще три дні відводиться на підбиття результатів і буде оголошено переможця цього конкурсу, додав В.ЖУРАВСЬКИЙ.
Також сьогодні комісія прийняла рішення про проведення повторного конкурсу на залучення інвесторів для будівництва житла з передачею його частини постраждалим від `Еліта-Центру` за адресами: вул. Радунська, 28/32 та вул. В.Беретті, 4-а.
Повторний конкурс оголошено у зв`язку з тим, що жоден інвестор не надав своєї заявки на участь у ньому.
Идентификатор: 1047