Київрада передала 21 га землі у Пущі-Водиці під будівництво малоповерхових житлових будинків

Київрада передала 21 га землі у Пущі-Водиці під будівництво малоповерхових житлових будинків

УНІАН. Київська міська рада передала приватному підприємству `Продмарт` 20,94 га землі на вулиці Лісозахисній, 17 у Пущі-Водиці під будівництво малоповерхових житлових будинків з об`єктами соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.
Як передає кореспондент УНІАН, за таке рішення проголосував сьогодні на сесії Київської міської ради 61 депутат.
Територія передана в довгострокову оренду на 15 років. Згідно з документом будуть внесені зміни до генерального плану розвитку міста, а саме зазначена земельна ділянка буде переведена з території рекреаційного призначення до садибної житлової забудови.
ПП `Продмарт` згідно з рішенням Київради має сплатити до цільового фонду міського бюджету на розвиток житлового будівництва до моменту здачі в експлуатацію збудованої житлової площі кошти в розмірі 5% витрат із будівництва загальної площі цих будинків, а також передати головному управлінню житлового забезпечення 7% загальної площі квартир.
Крім того, документом також визнано таким, що втратило чинність, рішення Київської міської ради депутатів трудящих від 24.06.69 р. №1099 `Про відведення земельної ділянки четвертому головному управлінню при Міністерстві охорони здоров`я УРСР під будівництво лікувально-поліклінічного комплексу соціального призначення`, як таке що не було виконано.
Идентификатор: 1090