Київрада відвела на території хлібозаводу 1 землю під будівництво житлово-адміністративного комплексу

Київрада відвела на території хлібозаводу 1 землю під будівництво житлово-адміністративного комплексу

УНІАН. Київська міська рада відвела на території хлібозаводу №1 землю під будівництво та обслуговування житлово-адміністративного комплексу з приміщеннями громадського і торговельного призначення по вул. Щорса, 30 у Печерському районі.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було ухвалене сьогодні на сесії Київради.
Згідно з документом, хлібозаводу № 1 припинено право користування земельною ділянкою площею 0,43 га, відведеної відповідно до рішення виконавчого комітету Київради від 24.01.51 р. №163 `Про відведення земельної ділянки першому хлібозаводу Тресту `Головхліб` під будівництво дитячого садку на 50 місць по вулиці Новогоспітальній, 30 Печерського району` та віднесено її до земель запасу житлової та громадської забудови.
Водночас, згідно з наступним пунктом рішення, передається ТОВ `Житловисотбуд` земельна ділянка площею 0,72 га (у тому числі в межах червоних ліній 0,12 га) для будівництва житлово-адміністративного комплексу на вулиці Щорса, з яких 0,43 га, що належали хлібозаводу №1.
Згідно з рішенням, `Житловисотбуд` має сплати до цільового фонду міського бюджету на розвиток житлового будівництва 5% витрат із будівництва загальної площі цих будинків.
Идентификатор: 1093