У Києві будуть проведені інвестиційні конкурси для реалізації 6 масштабних інвестпроектів

У Києві будуть проведені інвестиційні конкурси для реалізації 6 масштабних інвестпроектів

УНІАН. У Києві будуть проведені конкурси із залучення інвесторів для реалізації шести масштабних інвестиційних проектів.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
Згідно з документом, оприлюдненим на офіційному веб-потралі міської влади, передбачається провести конкурси з реконструкції площ Т.Шевченка та Либідської. При цьому визнано таким, що втратило чинність розпорядження, КМДА від 14.04.2006 № 737 `Про проведення конкурсу із залучення інвесторів для реконструкції Либідської площі`.
Також будуть проведені конкурси з будівництва підземного пішохідного переходу на перетині вул. Тичини та вул. Шумського зі спорудженням нежитлових приміщень торговельно-виставкового комплексу та будівництва другого виходу на станції метро `Дарниця` над Броварським проспектом із вбудованими нежитловими приміщеннями. При цьому в документі зазначено, що втрачає чинність розпорядження КМДА від 03.10.2006 № 1444 `Про проведення конкурсу із залучення інвесторів для будівництва підземного пішохідного переходу на перетині вул. Тичини та вул. Шумського з будівництвом нежитлових приміщень торговельно-виставкового комплексу`.
Передбачено також провести інвестиційні конкурси з будівництва Центру сімейного дозвілля та критої льодової ковзанки на проспекті Василя Порика, а також із будівництва яхт-клубу з причалом для яхт в затоці Волховата в Оболонському районі м. Києва на ділянці від Московського мосту до Петровського залізничного мосту. При цьому, згідно з розпорядженням, втрачає чинність попереднє розпорядження КМДА від 10.02.2006 № 208 `Про проведення конкурсу із залучення інвесторів для будівництва яхт-клубу з причалом для яхт в затоці Волховата в Оболонському районі м. Києва на ділянці від Московського мосту до Петровського залізничного мосту`.
Як зазначається у розпорядженні, замовником на виконання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок у натурі (на місцевості), а також іншої документації визначене комунальне підприємство `Київське інвестиційне агентство`.
Як вказується у розпорядженні, `Київське інвестиційне агентство` має забезпечити проведення попередніх громадських обговорень та врахувати зауваження і пропозиції до передпроектних робіт. Свої напрацювання для підготовки умов конкурсів організація має надати Головному управлінню економіки та інвестицій у травні 2007 р.
Идентификатор: 1106