КМДА оголосила інвестконкурс на реконструкцію підземного переходу біля метро `Політехнічний інститут`

КМДА оголосила інвестконкурс на реконструкцію підземного переходу біля метро `Політехнічний інститут`

Київська міська державна адміністрація оголосила конкурс по залученню інвесторів для реконструкції пішохідного переходу з будівництвом торговельно-витсавквого комплексу під проїжджою частиною проспекту Перемоги біля станції метро “Політехнічний інститут”.
Як повідомили УНІАН у Головному управлінні економіки та інвестицій КМДА, яке займається проведенням конкурсу, пропозиції приймаються впродовж 15 календарних днів від дня оголошення конкурсу (7 березня 2007 р.).
Загальна площа об`єкту інвестування становить 19 тис. 760 кв. м, з якої підземний паркінг на 240 автомобілів – 5 тис. 490 кв. м, чотири секції торговельно-виставкового комплексу – 14 тис. 510 кв. м.
Загальна орієнтовна вартість будівництва об`єкта інвестування становить 218 млн. 215 тис. грн. разом з ПДВ. Разом з тим зовнішні і внутрішні оздоблювальні роботи, підключення об`єктів до інженерних мереж і інші додаткові роботи інвестором фінансуватимуться додатково.
Згідно з умовами конкурсу, інвестор зобов`язаний перерахувати організатору конкурсу на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури 10% від орієнтовної вартості будівництва об`єкту інвестування без урахування ПДВ, та 1% як компенсацію витрат за його проведення конкурсу.
Після завершення будівництва комерційні приміщення торговельно-виставкового комплексу та паркінги передаються у власність інвестору.
Серед додаткових умов конкурсу - надання учасником додаткових пропозицій, спрямованих на розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, створення нових робочих місць, пропозиції зі збільшення розмірів орендної плати за користування земельною ділянкою.
УНІАН
Идентификатор: 1185