Одеський міськвиконком дозволив будівництво на побережжі 24-поверхового оздоровчого комплексу

Одеський міськвиконком дозволив будівництво на побережжі 24-поверхового оздоровчого комплексу

Сьогодні виконком міської ради затвердив містобудівне обгрунтування будівництва на Французькому бульварі, 60/1 24-поверхового оздоровчого комплексу з апартаментами і паркінгом.
Як передає кореспондент УНІАН, виступаючи на засіданні міськвиконкому, начальник муніципального управління архітектури і містобудування Володимир КОЛОКОЛЬНИКОВ нагадав, що «земельну ділянку поряд з санаторієм «Росія» площею 0,436 га було продано з аукціону 23 грудня 2005 року. За цією адресою планувалося спорудити 14-поверховий оздоровчий комплекс. Але, оскільки покупцю довелося понести додаткові витрати на берегоукріплювальні роботи і намивання території пляжу, забудовнику було дозволено підвищити поверховість до 24 рівнів».
За словами В.КОЛОКОЛЬНИКОВА, проект схвалено київським НДІ «Гіпроград» і затверджено містобудівною радою Одеси.
Київська фірма-забудовник також має намір розширити і реконструювати дорогу, яка веде від вказаної ділянки до Французького бульвару.
Міський голова Едуард ГУРВІЦ дав доручення «підготувати до розгляду на засіданні виконкому в травні-червні хід робіт щодо завершення створення Генерального плану Одеси».
УНІАН
Идентификатор: 1214