«Міттал Стіл Кривий Ріг» направить 19 млн. грн. на будівництво 150 квартир для своїх працівників

«Міттал Стіл Кривий Ріг» направить 19 млн. грн. на будівництво 150 квартир для своїх працівників

Адміністрація ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» 14 березня 2007 р. уклала договір на добудову і введення в експлуатацію майже 150 квартир (однокімнатних, двокімнатних і трикімнатних) у 8-поверховому будинку по Дніпропетровському шосе, 28 у Кривому Розі.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі компанії.
Як ідеться в повідомленні, на зведення цього будинку компанія направить 19 млн. грн.
Закінчення будівництва заплановане на жовтень ц.р. Планується, що працівники підприємства одержать квартири «під ключ» безплатно.
«Адміністрація підприємства послідовно виконує зобов`язання, зафіксовані в договорі купівлі-продажу 93,2% акцій ВАТ «Криворіжсталь», а також наші домовленості з профспілковим комітетом про будівництво житла для працівників ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг», - сказав голова адміністрації по кадрах і зв`язках з громадськістю компанії Франк ПАННІР.
Довідка УНІАН. Компанія Mittal Steel Germany GMBH (Німеччина) наприкінці жовтня 2005 року придбала 93,02% пакета акцій ВАТ КГМК «Криворіжсталь». 28 жовтня Фонд держмайна України і Mittal Steel Germany GMBH підписали договір купівлі-продажу.
«Міттал Стіл Кривий Ріг» є найбільшим виробником металопродукції в Україні. Комбінат спеціалізується на виробництві сталі, готового прокату, чавуну, агломерату та інших видів металургійної продукції.
Майже 90% продукції МСКР постачається на експорт.
УНІАН
Идентификатор: 1227