У Ялті планують прийняти програму з боротьби із самовільним будівництвом

У Ялті планують прийняти програму з боротьби із самовільним будівництвом

У Ялті (Крим) найближчим часом планується прийняти Програму з боротьби із самовільним будівництвом у місті. Про це УНІАН повідомила прес-секретар ялтинського мера Тетяна АГАРКОВА.
"Це явище (самобуди - УНІАН) набуло масового характеру в місті. Доходить до абсурду – прибудовуються до багатоповерхових будинків на рівні всіх поверхів", - заявив мер Ялти Сергій БРАЙКО на пленарному засіданні сесії міськради. Міський голова зазначає, що "процес зносу вже побудованих самовільно будов буде болючим і складним", але ялтинська влада не боротися з самовільним будівництвом не може, оскільки "цей процес спотворює вигляд Ялти". "Я готовий вести окремі прийоми громадян щодо поліпшення житлових умов городян способом будівництва біля своїх будинків. Але не робіть цього самовільно - зноситимемо. На найближчому засіданні виконкому Програму боротьби із самобудами буде прийнято", - заявив С.БРАЙКО.
За пропозицією депутатів міськради боротьба із самобудами разом із санітарним очищенням Ялти, розв’язанням проблеми полігону твердих побутових відходів, боротьбою з несанкціонованою торгівлею, вирішенням транспортних проблем, а також заходами з виведення зарплат "із тіні" визнано пріоритетними завданнями для ялтинської влади на цей рік.
УНІАН
Идентификатор: 1240