Кабмін призначив Григора першим заступником начальника Державної архітектурно-будівельної інспекції

Кабмін призначив Григора першим заступником начальника Державної архітектурно-будівельної інспекції

Кабінет Міністрів України своєю постановою №464 від 14 березня призначив першим заступником начальника Державної архітектурно-будівельної інспекції Анатолія ГРИГОРА.
Постанова обнародувана на Урядовому порталі.
Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня 2006 р. Кабінет Міністрів затвердив положення про Державну архітектурно-будівельну інспекцію.
Згідно з документом, Держархбудінспекція входить до складу Міністерства будівництва. Серед її завдань - видача дозволів на нове будівництво, реконструкцію, реставрацію і капітальний ремонт, а також реєстрація таких об`єктів. Держархбідінспекція бере участь в роботі комісій з прийому в експлуатацію готових об`єктів, а також в розслідуванні причин аварій на будівництві.
Дана структура має право перевіряти об`єкти будівництва і підприємства, що виготовляють будматеріали, незалежно від форми їх власності, призупиняти будівельні роботи, що не відповідають законодавству.
Довідка УНІАН. А.ГРИГОР у 2005 році обіймав посаду члена правління і директора Департаменту проектних робіт і інформатики будівельної компанії «Укрбуд». Раніше працював начальником управління організаційно-аналітичного забезпечення апарату Держкомітету України з будівництва і архітектури.
УНІАН
Идентификатор: 1242