У Пушкінському парку Києва планують побудувати новий палац мистецтв для дітей

У Пушкінському парку Києва планують побудувати новий палац мистецтв для дітей

Керівництво Шевченківського району столиці пропонує побудувати у Пушкінському парку новий палац мистецтв для юних киян.
Як повідомили УНІАН у Відділі інформаційної політики Шевченківської райдержадміністрації, ідею створення такого закладу для столичних дітей висунув голова Шевченківської райдержадміністрації Віктор ПИЛИПИШИН, який вже зробив перший внесок від своєї родини у розмірі 100 тис. грн. на його будівництво.
`Найкраще місце для нього (палацу мистецтв – УНІАН) – усім добре відомий Пушкінський парк у Шевченківському районі, площею близько 20 га. Саме тут має розміститися новий центр`, - висловив переконання В.ПИЛИПИШИН.
Планується, що новий будинок творчості зможуть відвідувати близько 10 тис. дітей.
За інформацією Відділу інформаційної політики, вже напрацьовано проект майбутнього закладу, який займатиме площу близько 10 тис. кв. м. Розташувати його планується на невпорядкованій території парку. На будівництво палацу, за попередніми підрахунками, необхідне фінансування в обсязі близько 100 млн. грн.
`Ми дуже розраховуємо на підтримку наших починань міською владою та меценатами, яким небайдужа доля та майбутнє дітей`, - зазначив В.ПИЛИПИШИН.
У зв`язку з цим, керівництво району запрошує спонсорів підтримати цю ініціативу. За додатковою інформацію можна звертатись за телефоном: 044 486-XX-XX Показать телефон+380 44 486 3138. Київ
УНІАН
Идентификатор: 1287