Київрада вирішила здати в оренду на 5 років Київський завод алюмінієвих будівельних конструкцій

Київрада вирішила здати в оренду на 5 років Київський завод алюмінієвих будівельних конструкцій

Київська міська рада на сьогоднішньому пленарному засіданні прийняла рішення про передачу в найом (оренду) цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Київський завод алюмінієвих будівельних конструкцій».
Як передає кореспондент УНІАН, це рішення прийнято з урахуванням рішення зборів трудового колективу заводу про відмову від створення господарського товариства з метою взяття в оренду цілісного майнового комплексу, а також необхідності залучення інвестицій для оновлення основних засобів підприємства.
Крім того, в рішенні зазначається, що до Київської міської ради надійшли вже дві пропозиції від ТОВ «Ніко і К», а також ТОВ «Алюмінієві системи» щодо передачі їм в оренду цього майнового комплексу.
Згідно з рішенням Київради, головному управлінню комунальної власності доручено на конкурсних засадах передати завод алюмінієвих будівельних конструкцій в оренду, а також разом з постійною комісією Київради з питань власності та заступником голови КМДА Сергієм ЗІМІНИМ визначити умови конкурсу. Управління також має забезпечити розміщення оголошення про конкурс у засобах масової інформації.
Крім того, директору комунального підприємства «Київський завод алюмінієвих будівельних конструкцій» доручено здійснити організаційно-правові заходи щодо припинення діяльності підприємства шляхом його реорганізації через приєднання до суб`єкта господарювання, якого буде визнано переможцем конкурсу та правонаступником підприємства.
УНІАН
Идентификатор: 1332