Київрада у квітні розгляне механізм передачі житла інвесторам «Еліта-центр»

Київрада у квітні розгляне механізм передачі житла інвесторам «Еліта-центр»

Комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство» має розробити механізм передачі житлових приміщень у власність інвесторів, постраждалих від афери «Еліта-центр», та представити його у квітні на сесії Київради.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на першого заступника голови КМДА Дениса БАССА.
Він зазначив, що Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ підписав розпорядження про затвердження результатів конкурсу із залучення інвесторів для будівництва житлових будинків з об`єктами соціально-культурного призначення, в тому числі для потерпілих від діяльності інвестиційно-будівельної компанії «Еліта-центр». За словами Д.БАССА, цим розпорядженням мер визнав переможцем конкурсу акціонерне товариство холдингової компанії «Київміськбуд».
Як зазначають у прес-службі КМДА, будуватиметься житло на ділянках: просп. Героїв Сталінграду, 66; просп. Маяковського, 1-3; на перетині вул. Вірменської та Харківського шосе.
Загалом на трьох ділянках буде побудовано 47,5 тис. кв. м. житла, 25% якого виділять для ошуканих інвесторів. Заселитися в нові квартири вони зможуть вже через 2-3 роки.
Дві інші ділянки (на вул. Радунська, 28-32 та вул. Вікентія Беретті, 4-А) повторно виставлять на конкурс. Крім того, оголошено конкурс ще на чотири ділянки: вул. Драгоманова, 40; вул. Хорольська, 1-А; вул. Ревуцького, 7-В та вул. Бальзака (вул. Польова).
УНІАН
Идентификатор: 1357