В Івано-Франківську вперше на аукціоні було продано земель під забудову на 37 млн. грн.

В Івано-Франківську вперше на аукціоні було продано земель під забудову на 37 млн. грн.

Сьогодні в Івано-Франківську відбувся перший аукціон з продажу земельних ділянок під забудову, на якому продано землі на 37 млн. грн.
Як передає кореспондент, на аукціон, який провела “Прикарпатська універсальна товарна біржа”, було виставлено три лоти. У лоті №1 на продаж було виставлено земельну ділянку площею 5 га (землі житлової та громадської забудови), що призначалася для об’єктів роздрібної торгівлі (мегамаркет тощо). Стартова ціна була 12 млн. 904 тис. 500 грн. У торгах взяли участь 7 учасників. Лот продано учаснику №3 за 31 млн. 400 тис. грн.
У лоті №2 землі житлової та громадської забудови площею 0,7500 га під об’єкти роздрібної торгівлі автомобілями (автосалон тощо) стартова ціна 1 млн. 935 тис.648 гривень придбав із шести учасників торгів учасник №3 за 2 млн. 600 тис. грн. І лот №3 - земельна ділянка площею 0,7500 га під об’єкти роздрібної торгівлі автомобілями (автосалон тощо) із стартовою ціною 1 млн. 935 тис. 648 грн. - продано тому ж учаснику під №3 за три мільйони гривень.
Голова аукціонної комісії перший заступник міського голови Володимир ШВАДЧАК зауважив після торгів, що не очікував на такий добрий результат. За його словами, результати аукціону відчує кожен мешканець міста. Адже кошти будуть витрачатись на соціальні програми.
Покупець трьох лотів відмовився від коментарів. Як пояснив В.ШВАДЧАК, відповідно до законодавства, надається три дні на оспорювання результатів аукціону, тому без погодження самого покупця не можна оприлюднювати інформацію про покупця.
УНІАН
Идентификатор: 1547