Томенко наголошує, що інформацію про відсутність будівництва нових шкіл у Києві підтвердила сама столична влада (оновлена)

Томенко наголошує, що інформацію про відсутність будівництва нових шкіл у Києві підтвердила сама столична влада (оновлена)

Інформацію щодо соціально-економічної та гуманітарної програм столиці, яку заступник голови Верховної Ради Микола ТОМЕНКО оприлюднив на прес-конференції в УНІАН, було надано постійною Комісією Київської міської ради з питань науки і освіти. Про це повідомила прес-служба народного депутата.
Як повідомили УНІАН у прес-службі М.ТОМЕНКА, у цьому документі повідомляється, зокрема, про те, що «протягом 2005-2006 рр. у місті не було побудовано жодної школи».
Прес-служба нагадує, що у своєму коментарі до прес-конференції М.ТОМЕНКА заступник голови КМДА Віталій ЖУРАВСЬКИЙ зазначив, що у 2006 р. було побудовано школу № 177, №76, № 23 та ін.
Однак, за даними прес-служби М.ТОМЕНКА, в інформації профільної комісії Київради щодо всіх згаданих об`єктів вказано, що їх `було реконструйовано або здійснено прибудову приміщень`. Як зазначається у повідомленні прес-служби, `різниця між побудовою нових шкіл та реконструкцією існуючих є очевидною`. `Якщо у сільській місцевості реконструкцію шкіл чи прибудову до них приміщень можна вважати неабияким досягненням, то коли йдеться про тримільйонне місто з немаленьким бюджетом, постає питання, наскільки ефективно працюють його чиновники у гуманітарній сфері`, наголошує прес-служба М.ТОМЕНКА
УНІАН
Идентификатор: 1669