У столиці створено головне управління капітального будівництва та розвитку Києва

У столиці створено головне управління капітального будівництва та розвитку Києва

Київська міська рада створила головне управління капітального будівництва та розвитку Києва.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято на сесії Київської міської ради.
Згідно з документом, нове управління створено в складі виконавчого органу Київської міської ради – Київської міської держадміністрації. Воно має перебрати на себе функції замовника з будівництва об`єктів в цілому по місту та ліквідації служб замовника в організаціях та підрозділах КМДА (комунальної корпорації «Київавтодор», комунальних підприємств «Київпастранс», «Київський метрополітен» та акціонерних товариств «Київводоканал», «Київзеленбуд», а також товариства «Київгаз», комунальної організації «Київзеленбуд», в райдержадміністраціях). Новоутворене управління вирішуватиме завдання з розробки перспективних програм капітального будівництва і його розвитку, контролю за дотриманням рішень, передбачених Генпланом, організації робіт щодо здійснення комплексної забудови нових мікрорайонів тощо.
Фінансування роботи ГУ капітального будівництва відбуватиметься за рахунок коштів, що передбачаються у кошторисах на будівництво об`єктів, та відповідно до договорів, укладених управлінням з юридичними та фізичними особами на виконання функцій замовника.
Депутати своїм рішенням доручили КМДА розробити та подати на затвердження Київраді Положення про новоутворене управління та привести свої розпорядження у відповідність до цього рішення.
УНІАН
Идентификатор: 1688