Столична влада придбає у комунальну власність 50 нових машин для вивезення сміття

Столична влада придбає у комунальну власність 50 нових машин для вивезення сміття

Київська влада придбає у комунальну власність 50 нових машин для вивезення сміття.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні в інтерв’ю журналістам перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій ГОЛУБЧЕНКО.
За його словами, вартість кожної машини становить близько 330-350 тис. грн., і місто вже готове виділити необхідну суму для придбання 50 машин.
«Ми зараз випускаємо розпорядження, проведемо тендер. Думаю, що за два місяці машини будуть на місці, і вони вийдуть до кінця року в роботу», - сказав А.ГОЛУБЧЕНКО.
Він зазначив, що зараз у місті працює щоденно від 130 до 150 автомобілів усіх компаній, що займаються вивезенням сміття. За словами А.ГОЛУБЧЕНКА, як тільки на роботу виїжджає менше ніж 120 автомобілів, місто «завалюється сміттям». «Вони (нові машини – УНІАН) будуть страхувальними. Десь щось трапилось – ми туди зразу виїхали», - зазначив перший заступник мера.
Він також повідомив, що, крім цих 50 авто, кожен район міста також придбає ще по 2-3 машини, які будуть закріплені за районними підприємствами і теж будуть працювати як аварійні.
УНІАН
Идентификатор: 1800