Цього року понад 6,2 млн. грн. буде виділено на ремонт десяти столичних театрів

Цього року понад 6,2 млн. грн. буде виділено на ремонт десяти столичних театрів

Понад 6,2 млн. грн. планує освоїти цього року столиця на ремонт десяти театрів.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міськдержадміністрації, перелік об’єктів капітального ремонту та реставрації культурних закладів затвердив Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
Як повідомив заступник голови КМДА Денис БАСС, кошти будуть спрямовані на реконструкцію театрів, які починала ремонтувати ще стара влада. Серед них - Київський академічний театр оперети, який почали ремонтувати у 2002 р., Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва (2004 рік), Київський академічний театр драми і комедії на Лівому березі (2004 рік), Київський академічний театр юного глядача на Липках (2005 рік), Київський академічний Молодий театр (2002 рік) та Київський міський театр ляльок (2005 рік).
Крім того, як зазначає прес-служба, цього року розпочнеться ремонт Муніципального театру «Київ», продовжаться роботи у Київському академічному театрі українського фольклору «Берегиня» і театрально-видовищному закладі культури «Київський академічний театр ляльок», реконструкція яких розпочалася минулого року.
Д.БАСС також нагадав, що у 2007 році столична влада виділила 1,2 млн. грн. на капітальний ремонт та реконструкцію дитячих кінотеатрів `Факел`, `Старт` (їх реконструкція розпочалася ще минулого року), `Салют`, `Пролісок` та `Алмаз`, ремонт яких розпочався цього року.
За словами Д.БАССА, загальна вартість капітального ремонту перелічених кінотеатрів становить понад 2,2 млн. грн. Завершити усі роботи столична влада планує за рік-два.
УНІАН
Идентификатор: 1849