Київрада інформує киян про можливі негативні наслідки придбання квартир у будинку, що будується на вул. Мілютенка, 29

Київрада інформує киян про можливі негативні наслідки придбання квартир у будинку, що будується на вул. Мілютенка, 29

Київрада інформує киян про можливі негативні наслідки придбання квартир у будинку, що будується на вул. Мілютенка, 29 у Дніпровському районі столиці.
Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться в рішенні, прийнятому вчора депутатами Київради на пленарному засіданні сесії.
Сесія також рекомендує ТОВ “Марс”, яке є забудовником зазначеної території, до прийняття рішення міськрадою щодо можливості подальшої оренди землі для здійснення будівництва, утриматись від продажу квартир або укладання інвестиційних договорів стосовно будинку, який має бути побудований на Мілютенка, 29.
Доповідач на засіданні заступник голови КМДА – начальник Головного управління земельних ресурсів Анатолій МУХОВИКОВ пояснив, що керівництво міста отримало документи, які ставлять під сумнів продовження договору оренди земельної ділянки за зазначеною адресою, який має закінчитися через місяць. Зокрема, крім численних скарг мешканців мікрорайону, які незгодні з будівництвом, є рішення та ухвала суду про розгляд цього питання і заборону будь-яких дій щодо цієї земельної ділянки.
“Тобто, ми цим рішенням попереджаємо киян, щоб вони не купували квартири у цьому будинку. А після остаточного рішення, яке прийме суд, ми підготуємо відповідний проект рішення сесії по цьому питанню”, - зазначив А.МУХОВИКОВ.
У свою чергу, заступник голови столичної держадміністрації - начальник Головного управління житлового забезпечення Михайло ГОЛИЦЯ вважає за необхідне, щоб міська влада для уникнення ситуації, подібної до тієї, що виникла з “Еліта-Центр”, звернулась до правоохоронних органів та прокуратури Києва з проханням надати правову оцінку продажу квартир у зазначеному будинку.
УНІАН
Идентификатор: 1883