Черновецький доручив внести зміни до програми «Твій дім, твоє подвір’я» з урахуванням звернень киян

Черновецький доручив внести зміни до програми «Твій дім, твоє подвір’я» з урахуванням звернень киян

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ доручив головам районних державних адміністрацій внести протягом цього місяця зміни до програми «Твій дім, твоє подвір’я» з урахуванням тих проблем, які найбільше непокоять місцевих жителів.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі столичної міськдержадміністрації.
За словами мера, дізнатися, що саме кияни хочуть змінити насамперед, голови районів зможуть, ознайомившись з інформацією інформаційно-аналітичної служби «CALL-центр», створеної для оперативного вирішення актуальних питань киян.
Згідно з даними проведеного дослідження, в ході якого було по телефону опитано 1 тис 593 респонденти (допускалось кілька варіантів відповідей), 20% киян вважають, що потрібно негайно відремонтувати під’їзди, 18% – відновити роботу ліфтового господарства, 17% – забезпечити своєчасне вивезення сміття, 14% – благоустроїти прибудинкові території, 10% – налагодити належне освітлення та гаряче водопостачання, 9% – покращити якість під’їзні шляхів до будинків, 2% – ліквідувати перебої з холодним водопостачанням.
За інформацією прес-служби, в ході опитування кияни також висловились з приводу того, кого вважають відповідальними за вирішення проблем у районах. Так, 44% респондентів переконані, що відповідати мають насамперед ЖЕКи, 40% - районні держадміністрації, 12% опитаних бачать відповідальною за упущення місцевого рівня Київську міську державну адміністрацію. Крім того, 2% переконані, що за рішення районних питань відповідальний Президент України, а ще 2% назвали Кабінет міністрів України.
УНІАН
Идентификатор: 1959