Завершення будівництва футбольного навчально-тренувального центру в Гореничах залежить від Міноборони - Суркіс

Завершення будівництва футбольного навчально-тренувального центру в Гореничах залежить від Міноборони - Суркіс

Завершення будівництва футбольного навчально-тренувального центру в Гореничах (Київська область) залежить від рішення Міністерства оборони, оскільки будівництво центру має вестися на території військового містечка, яке перебуває у відання Міноборони.
Як передає кореспондент УНІАН, про це президент Федерації футболу України Григорій СУРКІС заявив сьогодні в ході наради в Міністерстві регіонального розвитку і будівництва України, присвяченої організації підготовки і проведення в Україні фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
За словами Г.СУРКІСА, ФФУ залучила кошти і почала будівництво тренувального центру, який буде задіяно в ході проведення Євро-2012. «Проте досі не вирішено питання з продажем Міноборони свого нерухомого майна, розташованого на території військового містечка в Гореничах, відведеної під будівництво центру», - повідомив президент ФФУ.
В свою чергу, міністр з питань сім`ї, молоді і спорту Віктор КОРЖ запропонував Кабміну передати територію в Гореничах, що перебуває у віданні Міноборони, на баланс його міністерства, що сприятиме швидкій добудові тренувального центру. «Продати майно Міноборони в Гореничах за залишковою балансовою вартістю сьогодні практично неможливо», - зазначив В.КОРЖ.
УНІАН
Идентификатор: 2072