Гастроном «Київський» на Хрещатику закривається на капітальний ремонт

Гастроном «Київський» на Хрещатику закривається на капітальний ремонт

Гастроном «Київський», що на столичному Хрещатику, закривається на капітальний ремонт. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
Водночас, в мерії запевняють, що цей заклад не змінюватиме профіль роботи. Крім того, для зручності городян під час будівельних робіт основну продукцію продаватимуть у тимчасовому павільйоні біля магазину. Терміни проведення ремонту не повідомляються.
У повідомленні прес-служби також зазначається, що до Дня незалежності України столична влада надасть Хрещатику “цивілізованого та стильного вигляду”.
Це питання обговорювалося на сьогоднішньому першому робочому засіданні спеціальної комісії з благоустрою вулиці Хрещатик, створеної при КМДА на виконання рішення Київради. В ньому взяли участь представники профільних міських управлінь, районних держадміністрацій, правоохоронних органів та 50-ти підприємницьких структур, які працюють безпосередньо на Хрещатику.
На засіданні співголова комісії, заступник голови КМДА Ірена КІЛЬЧИЦЬКА зазначила, що головна вулиця столиці вже на сьогодні має кращий вигляд, ніж ще кілька місяців тому, оскільки прибрано всі незаконні малі архітектурні форми та кіоски. За її словами, з 1 червня міська влада розпочато благоустрій прилеглих до Хрещатика вулиць.
Як наголошувалося на засіданні, столична влада готова максимально допомогти відповідним підприємцям якомога скоріше навести порядок з рекламними вивісками, назвами та літніми майданчиками торговельних закладів, розміщених на Хрещатику. На переконання комісії, вони повинні мати єдину стилістику та гармонійне кольорове рішення. Планується подбати також про озеленення вулиці, а також про асортимент товарів, щоб було якомога менше черг за морозивом, водою тощо.
УНІАН
Идентификатор: 2145