Черновецький запевняє, що на найближчому засіданні Київради рішення про незаконне будівництво на вул. Березняківській буде відмінено

Черновецький запевняє, що на найближчому засіданні Київради рішення про незаконне будівництво на вул. Березняківській буде відмінено

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ запевняє, що на найближчому засіданні сесії Київради рішення про незаконне будівництво на вул. Березняківській, 12 буде відмінено.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, про це л.чернівецький заявив сьогодні під час поїздки на проблемну ділянку.
“Рішення про будівництво житлового будинку на вул. Березняківській, 12 було прийняте за підтримки колишнього мера Олександра ОМЕЛЬЧЕНКА. При прийнятті цього рішення думка киян абсолютно не враховувалася – громадські слухання у цьому мікрорайоні не проводилися, і це вина голови Дніпровської райдержадміністрації Олександра Сотникова”, - зазначив Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
При цьому він наголосив, що незаконного будівництва на цій ділянці не буде.
Крім того, на місці незаконного будівництва за адресою вул. Березняківська, 12 Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ пообіцяв за власний кошт спорудити майданчик для дітей.
Мер також наголосив, що всі посадові особи, які причетні до незаконного будівництва, будуть нести відповідальність за свої дії.
УНІАН
Идентификатор: 2265