У Києві на станції метро «Шулявська» завершено реконструцію системи освітлення

У Києві на станції метро «Шулявська» завершено реконструцію системи освітлення

На пасажирській платформі станції київського метрополітену «Шулявська» завершено реконструкцію мережі освітлення, яка не оновлювалась з моменту пуску та здачі в експлуатацію цієї станції.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міськдержадмністрації з посиланням на на першого заступника голови КМДА Дениса БАССА.
«Нове сучасне обладнання дало змогу підвищити рівень освітлення до нормативу та забезпечити таким чином безпеку руху пасажирів і поїздів, – сказав Д.БАСС. – Роботи тривали понад 7 місяців – з 13 березня. Фахівці комунального підприємства «Київський метрополітен» використали кабельно-провідникову продукцію, що не поширює горіння. Крім всього, це покращило й зовнішній вигляд всієї станції».
Як нагадує прес-сужба КМДА, в рамках програми розвитку київського метрополітену на 2008-2011 роки столична влада планує побудувати нові лінії та реконструювати існуючі об’єкти метрополітену, зокрема, з’єднати два густонаселених райони столиці Троєщині та Теремки з центром міста, побудувавши в напрямку цих районів 17 нових станцій і понад 25 км шляхів, оновити рухомий склад та підвищити рівень експлуатаційної надійності та культури обслуговування пасажирів. На будівництво нових ліній і реконструкцію діючих об’єктів метрополітену передбачається 11,7 млрд. грн.
УНІАН
Идентификатор: 3215