У Києві до кінця року відремонтують чотири заклади фізичної культури і спорту

У Києві до кінця року відремонтують чотири заклади фізичної культури і спорту

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ затвердив перелік спортивних об’єктів, які потребують капітального ремонту у 2007 році.
Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, відповідним розпорядженням столичний мер доручив Головному управлінню з фізичної культури та спорту профінансувати ремонт шести об’єктів, чотири з яких мають бути відремонтовані вже до кінця цього року.
За словами першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Дениса БАССА, 340 тисяч гривень виділено із загального фонду бюджету на проектні роботи з капітального ремонту фізкультурно-оздоровчого комплексу, що на вул. Райдужній. У грудні 2007 року завершиться ремонт фехтувального залу Центрального спортивного клубу Збройних сил України (загальна кошторисна вартість становить 879,2 тисячі гривень). Також до кінця поточного року відремонтують трибуни «Зеніту» та побутовий корпус стадіону в парку Воїнів-інтернаціоналістів.
Крім того, до червня 2008 року завершаться роботи на спортивному комплексі спеціалізованої дитячо-юнацької школи «Атлет» та на спортивному манежі Центрального спортивного клубу ЗСУ, на капітальний ремонт цих закладів витрачено 1 мільйон 400 тисяч та 545 тисяч відповідно.
УНІАН
Идентификатор: 3401