Київрада дозволила на проспекті Возз`єднання та вул. Марини Раскової замість житла побудувати офіси

Київрада дозволила на проспекті Возз`єднання та вул. Марини Раскової замість житла побудувати офіси

Київська міська рада дозволила холдинговій компанії “Київміськбуд” на земельних ділянках за адресами проспект Возз`єднання, 21-в, та вул. Марини Раскової, 52-г, замість житлової площі зводити офісні та нежитлові приміщення.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідні рішення були підтримані 29 листопада на пленарному засіданні сесії більшістю депутатів Київради.
Таким чином було внесено зміни у рішення Київради, прийняті попереднім скликанням, про будівництво на зазначених земельних ділянках, відповідно, “житлового будинку на 642 квартири” і підземного паркінгу на стільки ж машиномісць та “житлового будинку на 234 квартири” і підземного паркінгу на стільки ж машиномісць.
Тепер, згідно зі змінами, на просп. Возз`єднання буде споруджено “житлово-офісний комплекс з вбудованими приміщеннями та підземним паркінгом”, а на вул. Марини Раскової - “житловий будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями”.
Довідка УНІАН. Земельна ділянка ХК “Київміськбуд” за адресою просп. Возз`єднання, 21-в площею 0,72 га була виділена в оренду на чотири роки відповідно до рішення Київради, прийнятого у лютому 2004 р. Тоді ж було прийнято рішення і щодо земельної ділянки для ХК “Київміськбуд” за адресою вул. Марини Раскової, 52-г, – компанія отримала 0,22 га землі в оренду на чотири роки.
УНІАН
Идентификатор: 3418