Будівлю Київського академічного театру оперети буде відреставровано

Будівлю Київського академічного театру оперети буде відреставровано

Будівлю Київського академічного театру оперети по вул. Червоноармійській, 53/3 у Печерському районі, що є пам`яткою архітектури місцевого значення (будівля Троїцького Народного дому, охоронний № 300), буде відреставровано.
Відповідне розпорядження “Про реставрацію та реабілітацію будівлі з технічним переоснащенням і реконструкцією прибудови Театрально-видовищного закладу культури «Київський академічний театр оперети» підписав мер міста Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ. Текст документу розміщено на офіціному веб-порталі влади Києва.
Згідно з прийнятим рішенням, театр оперети визначено замовником на проектування та виконання робіт по реставрації, реабілітації будівлі.
Замовник має визначити також генеральні проектну та підрядну будівельні організації для виконання робіт, забезпечити розробку і затвердження в установленому порядку проектно-кошторисної документації, одержати усі необхідні дозволи, зокрема, Міністерства культури і туризму України та Головного управління охорони культурної спадщини КМДА на проведення зазначених робіт.
У свою чергу ГУ культури і мистецтв має подати до ГУ економіки та інвестицій КМДА інвестиційні пропозиції щодо включення робіт із проектування об`єкту до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Києва на поточний рік, а з реставрації об`єкту та реконструкції прибудови - до проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2008 р. та наступні роки.
УНІАН
Идентификатор: 3500