Столична влада дозволила Київському патріархату побудувати адміністративно-житловий комплекс у пров. Десятинний

Столична влада дозволила Київському патріархату побудувати адміністративно-житловий комплекс у пров. Десятинний

Столична влада дозволила Київській патріархії Української православної церкви Київського патріархату побудувати адміністративно-житловий комплекс за адресою пров. Десятинний, 3 літери А, Б та 5 літера Д.
Відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації від 14 грудня ц.р. оприлюднено на офіційному веб-порталі міської влади.
Рішення прийнято у зв`язку зі звернення Київської патріархії УПЦ від 5 вересня поточного року.
В документі зазначається, що проектування та будівництво комплексу будівель адміністративного, житлового та господарського призначення здійснюватиметься на земельній ділянці, яка надана згідно з п.32 рішення Київської міської ради від 25 вересня 2003 р.
В розпорядженні зазначається, що Київська патріархія має розробити та затвердити проектно-кошторисну документацію попередньо отримавши вихідні дані на проектування об`єкта та одержати дозволи Міністерства культури і туризму України, Головного управління охорони культурної спадщини на проведення робіт. До початку робіт забезпечити проведення археологічних досліджень на ділянці проектування. При проведенні робіт забезпечити збереження щойно виявлених об`єктів культурної спадщини.
УНІАН
Идентификатор: 3526