Черновецький дозволив розпочати на проспекті Науки будівництво житлово-офісного комплексу зі знесенням зелених насаджень

Черновецький дозволив розпочати на проспекті Науки будівництво житлово-офісного комплексу зі знесенням зелених насаджень

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ дозволив будівництво житлово-офісного комплексу на проспекті Науки, 42-а у Голосіївському районі зі знесенням зелених насаджень, а також існуючих там будівель та споруд.
Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київської міськдержадміністрації, текст якого розміщено на офіційному веб-порталі міської влади.
Рішення прийнято з метою прискорення освоєння земельної ділянки за зазначеною адресою, зважаючи на звернення товариства з обмеженою відповідальністю "Будконсалтинг-інвест" від 15 лютого ц.р. та з урахуванням відповідного рішення Господарського суду міста Києва.
Розпорядженням ТОВ «Будконсалтинг-інвест» надано дозвіл здійснити проектування та будівництво житлово-офісного комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями та підземною автостоянкою на просп. Науки, 42-а.
Підготовка території до забудови має бути виконана до 15 березня 2008 р. Згідно з документом, у цей термін, крім встановлення загороджувального паркану та винесення існуючих інженерних мереж, передбачається здійснити “знесення будівель та споруд, зелених насаджень, геологічні вишукування”.
ТОВ "Будконсалтинг-інвест" під час будівництва зобов`язано забезпечити належні умови проживання мешканців, безперешкодний та безпечний прохід пішоходів і під`їзд транспорту до будинку №42/1 корпус 8 на просп. Науки, 42-а.
Відповідно до розпорядження, після введення в експлуатацію житлових будинків першої черги комплексу товариство має забезпечити переселення у ці будинки мешканців будинку № 42/1 корпус 8 на просп. Науки, 42-а.
УНІАН
Идентификатор: 3551